S koktejlami doslova čaruje, barman Denis Nádaský si spravil meno aj v zahraničí
AKTUALITY - Firmy | 10.12.2014, 09.40, inzercia
Keď človek miluje svoju prácu, cíti to celé jeho okolie. Trnavčan Denis Nádaský (22) sa v povolaní barmana našiel. Svojím prístupom k zákazníkom a skvelými drinkami, ktoré vyrába podľa vlastnej receptúry, si spravil dobré meno v celom meste. Renomé si získal dokonca už aj v zahraničí.
Denis Nádaský si dá záležať nielen na chuti, ale aj vizuálnom prevedení svojich nápojov. Foto: jkr
Pred pár rokmi vyhral na Slovensku barmanskú šou a kvalifikoval sa do celoeurópskeho finále v Paríži, kde spomedzi 47 konkurentov obsadil siedmu pozíciu!
„Museli sme vymyslieť koktejl, ukázať vlastný barmanský štýl, hodnotila sa chuť, aróma, komunikácia barmana a ďalšie atribúty,“ spomína Denis.
Schopnosti barmana a prístup k zákazníkovi patria popri kvalite stravy a nápojov k tomu, čo robí dobré meno podniku.
Trnavská reštaurácia SUSHI KI sa môže pýšiť špičkovým personálom so skúsenosťami. Od kuchárov až po obsluhu. Do tímu patrí aj Denis Nádaský.
„Základom dobrých koktejlov sú kvalitné alkoholy a pridávané suroviny. Každý jeden drink pripravujem precízne, tak ako by som ho robil pre seba,“ vraví sympatický mladík.
Vianočný punč v príjemnom prostredí chutí dvojnásobne.
„Na dochucovanie pridávam domáce sirupy Herbert, ktoré vyrába kamarát Mário z Trnavy. U ľudí majú veľký úspech. So zákazníkom úzko komunikujeme o ingredianciách, návštevníci prevádzky si môžu povedať, čo v nápoji chcú a čo nie.“
Denis patrí k časníkom džentlmenom, z jeho vystupovania k zákazníkovi cítiť zmysel pre bontón. V bartendingu, tak znie anglický názov pre jeho prácu, sa neustále vzdeláva.
Na chuti koktejlov si dá Denis záležať.
Inšpiruje sa v zahraničných špecializovaných časopisoch, do ponuky reštaurácie potom prináša vlastné, ešte vylepšené, recepty. Na adventné obdobie pripravil pre SUSHI KI aj vianočné nápojové menu.
„V ponuke máme špeciálne vlastnoručne vyrábané alkoholické i nealkoholické punče. Popritom nechýba varené vínko, sakhé či slivkové víno. Zákazník si môže vybrať aj zo širokej ponuky čajov, alebo rôznych kávových nápojov španielskej značky Montecelio.“
Dôležitou ingrediencou sú kvalitné alkoholy, čerstvé suroviny či koreniny.
Mimochodom, aj u Nádaských platí, že dobré gény zostávajú v rodine. Do barmanskej práce už Denis zaúča svojho mladšieho brata Alexa.
I jeho schopnosti môžu návštevníci otestovať popri návšteve reštaurácie zameranej na sushi z čerstvých ingrediencií.
Správne servírovanie umocňuje zážitok z nápoja.
Vizitka SUSHI KI
Otváracie hodiny:
Pred prevádzkou sa dá parkovať.
Ponuka v SUSHI KI: |
Čítajte viac:
Muzikanti i gurmáni! Poznáme obľúbenú reštauráciu Bystríka a Roba Pappa
Čerstvé morské ryby? Vieme, kde ich v Trnave podávajú
inzercia