Trnavské rybníky
reklama

S koktejlami doslova čaruje, barman Denis Nádaský si spravil meno aj v zahraničí

AKTUALITY - Firmy | 10.12.2014, 09.40, inzercia

Keď človek miluje svoju prácu, cíti to celé jeho okolie. Trnavčan Denis Nádaský (22) sa v povolaní barmana našiel. Svojím prístupom k zákazníkom a skvelými drinkami, ktoré vyrába podľa vlastnej receptúry, si spravil dobré meno v celom meste. Renomé si získal dokonca už aj v zahraničí.

S koktejlami doslova čaruje, barman Denis Nádaský si spravil meno aj v zahraničí

Denis Nádaský si dá záležať nielen na chuti, ale aj vizuálnom prevedení svojich nápojov. Foto: jkr


Pred pár rokmi vyhral na Slovensku barmanskú šou a kvalifikoval sa do celoeurópskeho finále v Paríži, kde spomedzi 47 konkurentov obsadil siedmu pozíciu!

 

„Museli sme vymyslieť koktejl, ukázať vlastný barmanský štýl, hodnotila sa chuť, aróma, komunikácia barmana a ďalšie atribúty,“ spomína Denis.

 


Schopnosti barmana a prístup k zákazníkovi patria popri kvalite stravy a nápojov k tomu, čo robí dobré meno podniku.

 

Trnavská reštaurácia SUSHI KI sa môže pýšiť špičkovým personálom so skúsenosťami. Od kuchárov až po obsluhu. Do tímu patrí aj Denis Nádaský.


„Základom dobrých koktejlov sú kvalitné alkoholy a pridávané suroviny. Každý jeden drink pripravujem precízne, tak ako by som ho robil pre seba,“ vraví sympatický mladík.

 

Vianočný punč v príjemnom prostredí chutí dvojnásobne.


„Na dochucovanie pridávam domáce sirupy Herbert, ktoré vyrába kamarát Mário z Trnavy. U ľudí majú veľký úspech. So zákazníkom úzko komunikujeme o ingredianciách, návštevníci prevádzky si môžu povedať, čo v nápoji chcú a čo nie.“


Denis patrí k časníkom džentlmenom, z jeho vystupovania k zákazníkovi cítiť zmysel pre bontón. V bartendingu, tak znie anglický názov pre jeho prácu, sa neustále vzdeláva.

 

Na chuti koktejlov si dá Denis záležať.

 

Inšpiruje sa v zahraničných špecializovaných časopisoch, do ponuky reštaurácie potom prináša vlastné, ešte vylepšené, recepty. Na adventné obdobie pripravil pre SUSHI KI aj vianočné nápojové menu.

 

„V ponuke máme špeciálne vlastnoručne vyrábané alkoholické i nealkoholické punče. Popritom nechýba varené vínko, sakhé či slivkové víno. Zákazník si môže vybrať aj zo širokej ponuky čajov, alebo rôznych kávových nápojov španielskej značky Montecelio.“

 

Dôležitou ingrediencou sú kvalitné alkoholy, čerstvé suroviny či koreniny.


Mimochodom, aj u Nádaských platí, že dobré gény zostávajú v rodine. Do barmanskej práce už Denis zaúča svojho mladšieho brata Alexa.

 

I jeho schopnosti môžu návštevníci otestovať popri návšteve reštaurácie zameranej na sushi z čerstvých ingrediencií.

 

Správne servírovanie umocňuje zážitok z nápoja.

 

Vizitka SUSHI KI
Halenárska 13, Trnava
Tel.: + 421 904 903 903
www.sushiki.sk
www.facebook.com/sushitrnava
e-mail: sushiki@sushiki.sk


Otváracie hodiny:
Nedeľa – Štvrtok: 11:00 - 22:00
Piatok – Sobota: 11:00 – 02:00

 

Pred prevádzkou sa dá parkovať.


Ponuka v SUSHI KI:
- zabezpečujú catering na firemné akcie
- možnosť spoločenský akcií priamo v podniku
- široký sortiment sushi
- presklená vitrína, zákazník komunikuje s kuchárom
- zážitková kuchyňa
- špeciálne koktejly, nápoje, čaje a káva

Čítajte viac:
Muzikanti i gurmáni! Poznáme obľúbenú reštauráciu Bystríka a Roba Pappa

Čerstvé morské ryby? Vieme, kde ich v Trnave podávajú
 

inzercia

Podeľte sa s nami o váš názor!

Aktuálne správy

reklama

TRNAVSKÝ HLAS je registrovaná ochranná známka Právne informácie | Ochrana osobných údajov | Etický kódex | Reklama | RSS | Kontakty | Nastavenie cookies | Cookies politika
Copyright © 2010-2024. Všetky práva vyhradené
Tento web beží na serveroch webhouse.sk
Mazda
reklama
cale clinic
reklama