Mäsovýroba Gašparík získala ocenenia na potravinárskom veľtrhu Danubius Gastro

Vytlačené z https://www.trnavskyhlas.sk | 29.3.2024
https://www.trnavskyhlas.sk/c/23168-masovyroba-gasparik-ziskala-ocenenia-na-potravinarskom-veltrhu-danubius-gastro/masovyroba-gasparik-ziskala-ocenenia-na-potravinarskom-veltrhu-danubius-gastro/

Spoločnosť Róbert Gašparík mäsovýroba opäť zabodovala. Trnavská firma na minulotýždňovom veľtrhu Danubius Gastro 2018 získala ocenenia dvoch svojich produktov. Odbornú porotu očarila tlačenka a nakladané bravčové mäso v skle.

Ocenený výrobok - Nakladané bravčové mäso.

 

Na ploche s rozlohou 36-tisíc m2 sa v bratislavskej Inchebe prezentovalo 737 vystavovateľov. Cez brány výstaviska prešlo podľa štatistík organizátorov viac ako 70-tisíc návštevníkov.

 

Minulý rok si priniesla trnavská firma cenu za kačaciu paštétu, tento rok odborná porota ocenila Cenou Danubius Gastro 2018 v súťaži Nakladané bravčové mäso v skle "za vysoký podiel mäsa, výnimočnú chuť, kompaktný celok a tradičnú receptúru".

 

Trnavská mäsovýroba si z veľtrhu priniesla aj Diplom Danubius Gastro 2018 za Tlačenku, kde porota svoje rozhodnutie okomentovala slovami:

 

"Vyrobená podľa tradičnej receptúry, vysoký podiel mäsa, výborná chuť, harmonicky zladená po majoránke a korení."

 

O stánok spoločnosti Róbert Gašparík - mäsovýroba bol na veľtrhu veľký záujem.

 

 

„Návštevníci prišli z celého Slovenska a preto sme v našom stánku mali možnosť privítať ľudí zo všetkých regiónov. Tým sa zvýšilo povedomie o našich výrobkoch, čo bolo aj cieľom účasti na výstave," hovorí obchodný manažér spoločnosti Branislav Rusov.

 

Spoločnosť Róbert Gašparík - mäsovýroba prezentovala návštevníkom svoje produkty, k dispozícii bola ochutnávka i možnosť zakúpiť si jednotlivé výrobky.

 

"Mali sme vizuálne pútavo zostavený stánok, ktorý lákal okoloidúcich. Niektorí nás už poznali z predošlého ročníka, ďalší nás spoznávali. Záujem prejavili okrem ochutnávky aj o kúpu výrobkov, ktorých chuť si pochvaľovali," pokračuje Rusov.

 

Spoločnosť predstavila na Danubius Gastro svoj pestrý sortiment.

 

 

Do stánku Róbert Gašparík - mäsovýroba na Danubius Gastro zavítala aj ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky Gabriela Matečná.

 

Vyjadrila podporu ich doterajšej práci a podporila plány do budúcna. Firma tento rok avizuje spustenie novej konzervárne, kde vytvoria asi tridsať nových pracovných miest. Súčasný počet zamestnancov je 180.

 

"Ministerka veľmi pozitívne prijala informáciu, že dvakrát denne vozíme čerstvé mäso do našich vlastných predajní. Potešilo ju tiež, že mäso pochádza zo slovenských chovov a pochvalne sa vyjadrila aj k zamýšľanému spusteniu novej výroby v Trnave," dodal Rusov.

 

Obchodný manažér Branislav Rusov (vľavo) predstavil ministerke Gabriele Matečnej činnosť a plány trnavskej firmy. 

 

Cena Danubius Gastro za nakladané bravčové mäso.

 

Diplom Danubius Gastro za tlačenku.

reklamný článok | 31.1.2018 | Firmy | https://www.trnavskyhlas.sk