- 19.4. Denné menu na utorok: Kuracie prsia, chilli con carne, granatírsky pochod, šalát
- 12.2. Denné menu na piatok: Kuracie na smotane, penne s lososom, kačacie stehná, šalát
- 5.2. Denné menu na piatok: Plnené prsia, zapekaný karfiol, panenka vo whisky, miešaný šalát
- 29.1. Denné menu na piatok: Kurací steak, syrovo-zeleninové krokety, miešaný šalát, losos
- 15.1. Denné menu na piatok: V V reštaurácia pozýva aj na kurací steak, palacinky, krkovičku či šalát
- 14.1. V V reštaurácia, ktorá pokračuje v priestoroch bývalého Ofsajdu, pozýva na denné menu
- 12.9. V Ofsajde ponúkajú aj počas víkendu jarmočné dobroty
- 11.9. V Ofsajde majú denné menu aj jarmočné dobroty, otvorené budú mať celý víkend
- 31.7. Denné menu na piatok: Pečená krkovička, černohorský rezeň, pizza, tri druhy syra, losos
- 29.5. Denné menu na piatok: Rizoto, obalený kurací rezeň s pyré, pizza, parenica v cestíčku
Používaním stránok trnavskyhlas.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK