Úspech trnavskej firmy: Kačacia pečeň od Gašparíka získala cenu Danubius Gastro

Vytlačené z https://www.trnavskyhlas.sk | 18.4.2024
https://www.trnavskyhlas.sk/c/27894-uspech-trnavskej-firmy-kacacia-pecen-od-gasparika-ziskala-cenu-danubius-gastro/uspech-trnavskej-firmy-kacacia-pecen-od-gasparika-ziskala-cenu-danubius-gastro/

Trnavská firma bodovala na medzinárodnom veľtrhu gastronómie! Spoločnosť Róbert Gašparík – mäsovýroba, s. r. o. získala Cenu Danubius Gastro 2020 za svoj produkt kačacia pečeň v kačacej masti. Hodnotiacu komisiu zaujal vysoký podiel kačacej pečene, výnimočná chuť, tradičná receptúra a balenie v skle.

 

Popredný slovenský veľtrh, na ktorom sa prezentujú spoločnosti z gastro priemyslu a hoteliérstva, sa už tradične konal v závere januára na pôde bratislavského výstaviska Incheba.

 

Pravidelne sem zavítajú tisícky návštevníkov, ktorí majú možnosť otestovať si tradičné chute výrobkov ale vyskúšať si aj nové trendy.

 

Organizátori zároveň oceňovali najlepšie exponáty. Pozornosť získal i produkt trnavskej spoločnosti  kačacia pečeň v kačacej masti, udelili mu Cenu Danubius Gastro 2020.

 

"Ide po husacej, kačacej, pečeňovej paštéte, husacej pečeni v husacej masti a nakladanom mäse o ďalší výrobok, ktorý vyrábame do skla. Kačacia pečeň v kačacej masti patrí k delikatesám, odporúčame ju na konzumáciu napr. s lokšami," vraví Branislav Rusov, obchodný manažér spoločnosti.

 

 

Na Danubius Gastro bol o stánok trnavskej firmy eminentný záujem. "Pristavilo sa veľké množstvo ľudí, ktorí ochutnali naše produkty. Mnohí nás už poznali z predošlého roka. Oslovili sme však aj nových potenciálnych zákazníkov a obchodných partnerov," uviedol Branislav Rusov.

 

"Ľudia si pochvaľovali tradičnú chuť našich výrobkov, pri ktorých platí, že vedia, čo jedia. Vo firme úzkostlivo dbáme na kvalitu," pridal.

 

 

Gašparíkovci si Cenu Danubius Gastro 2020 prebrali na slávnostnom galavečeri, na ktorom sa zúčastnili významní predstavitelia potravinárstva, gastronómie a obchodu.

 

Firma je tiež držiteľom prestížnych ocenení Značka kvality 1. a 2. stupňa (pôvodne Značka kvality SK a SK Gold).

 

V jarných mesiacoch spoločnosť Róbert Gašparík - mäsovýroba plánuje spustiť do prevádzky nové priestory na Mikovíniho ulici v Trnave, určené na spracovanie mäsa a výrobu mäsových produktov.

reklamný článok | 4.2.2020 | Firmy | https://www.trnavskyhlas.sk