Denné menuNačo variť? V Ofsajde majú denné menu aj v sobotu
Nekazte si sobotu pri hrncoch. Zbehnite si na obed do centra mesta, v trnavskej reštaurácii Ofsajd ponúkajú chutné menu.
reklama
Denné menuDenné menu na piatok: Perkelt, kurací gyros alebo tri druhy syra
Kam na obed? Poďte na menučko do trnavskej reštaurácie Ofsajd.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Francúzske zemiaky, plnené prsia, maďarský guláš
Domáca kuchyňa je pre trnavskú reštauráciu Ofsajd charakteristická. Vo štvrtok si tam prídete na svoje.
Denné menuDenné menu: Tvarohové gulôčky, kurací rezeň, fašírky s prívarkom
Kam na obed? V reštaurácii Ofsajd znova pripravili štyri chutné jedlá.
reklama
Denné menuDenné menu na utorok: Rizoto, kuracie prsia, plnený bravčový chrbát
V trnavskej reštaurácii Ofsajd ponúkajú v utorok k dennému menu aj sladkú dobrotu na cestu.
Denné menuDenné menu na pondelok: Penne, kuracie závitky, segedínsky guláš
Dobroty z domácej kuchyne, o tom je trnavská reštaurácia Ofsajd a jej denné menu.
Denné menuDenné menu na piatok: Pečené karé, kuracie špízy, vyprážaný karfiól
Pracovný týždeň sa končí, oslávte to chutným obedom v reštaurácii Ofsajd.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Ryžový nákyp, plnené kuracie prsia, rezne na šampiónoch
Dobroty z domácej kuchyne, o tom je trnavská reštaurácia Ofsajd a jej denné menu.
Denné menuDenné menu na stredu: Kari rizoto, kuracie rezne, karé so slaninkou
Kam v stredu na denné menu? V reštaurácii Ofsajd chystajú samé dobroty.
Denné menuDenné menu na utorok: Kuracie stehná, zapečené prsia, bravčové sóte
Denné menu v trnavskom Ofsajde ponúka v utorok na výber zo štyroch chutných jedál.
Denné menuDenné menu na pondelok: Zemiakové guľočky, kuracie prsia, bravčový tokáň
Dobroty z domácej kuchyne, o tom je trnavská reštaurácia Ofsajd a jej denné menu.
Denné menuNestojte v sobotu pri hrncoch, dajte si obed v Ofsajde
Poznáme lepší variant, ako stráviť sobotné predpoludnie doma v kuchyni pri hrncoch. Vyberte sa na prechádzku do centra a na obed sa zastavte v reštaurácii Ofsajd. Denné menu ponúkajú od 11.00...
Denné menuDenné menu na piatok: Perkelt, kurací cíferský rezeň, treska a zemiaky
Pracovný týždeň sa končí, oslávte to chutným obedom v reštaurácii Ofsajd.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Lasagne, kuracie na grécky, černohorský rezeň
Kam na denné menu? V reštaurácii Ofsajd je z čoho vyberať.
Denné menuDenné menu na stredu: Orechové rezance, gordon blue, živánska
Kam na v stredu na denné menu? V trnavskej reštaurácii Ofsajd veru je z čoho vyberať.
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás
Nájdete na trnavskyhlas.sk