Denné menuDenné menu na stredu: Dukátové buchtičky, kuracie prsia a soté v placke
Kam v stredu na obed? V reštaurácii Ofsajd pre vás pripravili štyri druhy chutných jedál.
reklama
Denné menuDenné menu na utorok: Rizoto s lososom, kuracie prsia, pečená krkovička
Aj v utorok si môžete v reštaurácii Ofsajd vybrať zo štyroch druhov jedál.
Denné menuDenné menu na pondelok: Bryndzové halušky, kuracie prsia, španielsky vtáčik
V reštaurácii Ofsajd začínajú pracovný týždeň pochúťkami z domácej kuchyne.
Denné menuDenné menu na sobotu: Kuracie prsia na nivovej omáčke
Nechce sa vám variť? V reštaurácii Ofsajd ponúkajú denné menu aj v sobotu.
reklama
Denné menuDenné menu na piatok: Perkelt, zapekané prsia, vyprážaný syr
Piatkové denné menu v reštaurácii Ofsajd ponúka opäť štyri druhy chutných jedál.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Cestoviny, kurací závitok, pečené rebierka
Domáca a chutná kuchyňa, to je to, čo charakterizuje reštauráciu Ofsajd. Aj vo štvrtok ponúkajú v rámci menu štyri druhy jedál.
Denné menuDenné menu na stredu: Rizoto, černohor, pizza a maďarský guláš
Kam na obed? V reštaurácii Ofsajd ponúkajú v stredajšom menu na výber zo štyroch druhov chutných jedál.
Denné menuDenné menu na utorok: Orechové slíže, kuracie prsia, segedín
K chutnému menu vám v utorok v reštaurácii Ofsajd venujú aj sladké všimné na cestu.
Denné menuDenné menu na pondelok: Cestoviny, kuracia plnená kapsa, chilli con carne
Ponuku denných menu na aktuálny týždeň začínajú v reštaurácii Ofsajd v pondelok štyrmi druhých jedál. Nechýbajú cestoviny, kuracie a bravčové mäso i pizza.
Denné menuDenné menu na piatok: Bravčové stehno, kuracie prsia, hermelín
Kam na obed v posledný deň pracovného týždňa? Bohatú ponuku má opäť reštaurácia Ofsajd.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Vyprážaný karfiol, kuracie prsia, segedínsky
Vo štvrtok si možno v reštaurácii Ofsajd vybrať zo štyroch druhov chutných jedál.
Denné menuDenné menu na stredu: Lasagne, kuracie na poľovnícky, grilovaná krkovička
Domáca kuchyňa reštaurácie Ofsajd sa na vašu návštevu teší aj v stredu.
Denné menuDenné menu na utorok: Ryžový nákyp, kuracie s mozzarelou, sviečková
K slepačiemu vývaru ponúkajú v utorok v reštaurácii Ofsajd na výber štyri druhy jedál. Okrem toho po konzumácii jedla v rámci Happy day dostane každý zákazník aj sladkú odmenu na cestu.
Denné menuDenné menu na pondelok: Cestoviny, kurací steak, cíferský rezeň
Dobroty z domácej kuchyne. To je reštaurácia Ofsajd v Trnave.
Denné menuDenné menu na piatok: Bravčové pečené, kurací špíz, vyprážané šampióny
V reštaurácii Ofsajd majú na piatok pripravené chutné dobroty z domácej kuchyne. Na výber sú štyri druhov jedál.
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás
Nájdete na trnavskyhlas.sk