Trnavské rybníky
reklama

RECEPT NA VÍKEND: Soté po taliansky nikdy nesklame

SERVIS - Recepty | 4.4.2014, 08.52, prispievatelia

Kombinácia talianskych chutí bazalka + paradajka + syr nikdy nesklame a dá sa použiť na čokoľvek. S kuracím mäskom je priam neodolateľná.

RECEPT NA VÍKEND: Soté po taliansky nikdy nesklame

Foto: kam

 

Najskôr si nakrájame jednu červenú a jednu bielu cibuľu. Nie na kocky, ale pre zmenu na kolieska.

 

Opražíme ich na oleji a pridáme 300 g kuracieho mäsa nakrájaného na slížiky. Predtým ho nezabudneme osoliť a okoreniť. Restujeme zo všetkých strán do biela.

 

Pridáme dve nakrájané paradajky, prelisovaný strúčik cesnaku a dve lyžice bazalkového pesta.

 

Dusíme pod pokrievkou a pred dokončením odokryjeme, aby sa odparila prebytočná voda. Zamiešame nasekanú čerstvú bazalku a nastrúhaný eidam alebo parmezán, aby sa nám krásne roztopil.


Porcie na tanieroch ešte posypeme syrom a podávame najlepšie s ryžou. Buon appetito!

 

Páči sa vám tento recept? Viac dobrôt nájdete na mozessavydavat.sk


 

 

Podeľte sa s nami o váš názor!

Aktuálne správy

reklama

TRNAVSKÝ HLAS je registrovaná ochranná známka Právne informácie | Ochrana osobných údajov | Etický kódex | Reklama | RSS | Kontakty | Nastavenie cookies | Cookies politika
Copyright © 2010-2024. Všetky práva vyhradené
Tento web beží na serveroch webhouse.sk
Mazda / TANEX Trnava
reklama
Canis
reklama