Používaním stránok trnavskyhlas.sk súhlasíte s používaním cookies. Viac info OK

Trnavské rybníky
reklama

RECEPT NA VÍKEND: Lahodné marinované rezne potešia chuťové bunky

SERVIS - Recepty | 19.9.2014, 12.10, prispievatelia

Jednoduché a chutné jedlo, ktoré má jedinú nevýhodu – musíte ho plánovať dopredu. Čím dhšie bude totiž mäsko naložené, tým lepšie.

RECEPT NA VÍKEND: Lahodné marinované rezne potešia chuťové bunky

Foto: k a m

 

Pol kila bravčového karé nakrájame na rezne a naklepeme. Z jedného vajca, 0,5 dl oleja, 1 lyžice kukuričného škrobu, dvoch prelisovaných strúčikov cesnaku, soli a korenia si pripravíme marinádu.

 

Môžeme dochutiť korením a bylinkami, aké máme radi, ale aj táto základná verzia je super. Mäso naložíme a dáme do uzatvárateľnej nádoby odležať cez noc, ale ešte lepšie na 24 hodín.

 

Potom na panvici rozohrejeme trochu oleja a mäso opekáme pár minút z oboch strán do chrumkava. Podávame s ryžou alebo roztlačenými zemiakmi opečenými na panvici.

 

Páči sa vám tento recept? Viac dobrôt nájdete na mozessavydavat.sk

 

 

reklama

Podeľte sa s nami o váš názor!

Aktuálne správy

reklama

TRNAVSKÝ HLAS je registrovaná ochranná známka spoločnosti WebHouse, s.r.o. Právne informácie | Etický kódex | Reklama | RSS | Kontakty
Copyright © 2010-2021 WebHouse, s. r. o. Všetky práva vyhradené
Tento web beží na serveroch webhouse.sk

Pocitadlo.sk

Mazda - bonus 2021
reklama