Letná pohoda pod holým nebom: Vstupenky na Grilovačku vo vinici a Parna párty sú v predaji
AKTUALITY - Región | 24.6.2020, 14.03, reklamný článok
Počas júla budú v Terra Parna štyri grilovačky a párty pod holým nebom.

Takto to vyzeralo na Párny párty v minulosti. Foto: Terra Parna
Skvelé víno, výborné jedlo a do toho príjemná hudba v štýlovom prostredí. To sú hlavné atribúty Parna párty, ktorá sa opäť hlási o slovo.
Ďalší ročník populárnej akcie sa uskutoční v sobotu 11. júla od 19:00 v Terra Parna v Suchej nad Parnou.
"Lúče zapadajúceho slnka sa schovajú za vinohrad, no posvietia nám hviezdy. Náladu pod holým nebom rozprúdi Dj Kinet a chuťové bunky rozveselí naše vychladené víno spolu s menu z reštaurácie Forhaus," píšu v pozvánke organizátori.
Vstupenky sú v predaji na www.chutemalychkarpat.sk. Do 5. júla sa dajú zakúpiť za 15 eur, neskôr sa cena zvýši na 20 eur.
Lístok zahŕňa 5 eur na nákup vína na akcii.
Na rovnakom webe je možné zabezpečiť si lístky aj na ďalšiu akciu, ktorú pripravujú v Terra Parna už vo štvrtok 2. júla od 18:00.
Grilovačka vo vinici ponúkne idylický letný večer pri kaplnke nad vinohradmi, kde budú účastníci zapíjať dobroty šéfkuchára Michala Hečka vínom z produkcie rodiny Zvolenských.
Za cenu 49 eur si bude možné vychutnať štvorchodové menu vypárované s kvalitným mokom. Kapacita je limitovaná na 30 osôb.
V letných grilovačkách budú v Terra Parna pokračovať aj 16., 23. a 30. júla.
Vstupenky si treba zakúpiť vopred cez www.chutemalychkarpat.sk.
Jedlo a víno v takomtom krásnom prostredí chutí dvojnásobne.
Grilovačka vo vinici - menu na 2. júla:
Welcome drink Frizzempe 2019
Menu 1: Sumček, hráškové gazpacho, jogurtový mousse, kôpor, chlieb
Veltlínske zelené r. 2019
Menu 2: Filet zo slovenského kurčaťa, zaúdený ajvar, zelená salsa, bylinkový bulgur
Ryzling rýnsky r. 2018
Menu 3: Kačacie prsia, mrkvové pyré s kardamónom, fritovaná lokša, granátové jablko
Cuvee Vintro r. 2015
Menu 4: Slivkový tart, anglický krém s bielou čokoládou, merenque s čiernym korením
Modrý Portugal r. 2017