Pečieme s Monikou: Cukrárka Sisková vydala knihu s receptami tradičných zákuskov
RELAX - Trnavské pikošky | 20.10.2020, 08.04, Ján Král
Monika Sisková vydala svoju premiérovú knihu. Publikácia Pečieme s Monikou je plná receptov tradičných zákuskov, ktoré má cukrárka známa aj z televíznych relácií Dámsky klub alebo Teleráno, osobne odskúšané. Firmu Monikinetorty vedie v Majcichove už od roku 2006 a teraz zverejnila tajomstvo svojho úspechu v pevnej papierovej väzbe.
Monika Sisková so svojou novou knihou.
Máte radi tradičné „šamrolky“, francúzske krémeše, laskonky, linecké kolieska, veterníky, medové rezy, parížsku tortu? Radi by ste si tieto a iné dobroty doma pripravili ale neviete, ako správne na to? Potom je táto kniha určená pre vás.
Zoznam ingrediencií a zrozumiteľne v bodoch napísaný postup prípravy zákuskov dopĺňajú profesionálne fotografie výsledného produktu.
Kniha je pútavo spracovaná po textovej aj grafickej stránke, vďaka čomu môže byť vhodná aj ako pozornosť pre priateľov či prípadne vianočný darček.
Zakúpiť sa dá v cene 15 eur cez e-shop na monikinetorty.sk prípadne osobne v prevádzke Monikinetorty (Majcichov, číslo domu 670).
Kniha je graficky výborne spracovaná.
"Mojím cieľom nebolo priniesť prevratné a prekvapivé trendové recepty, ale zamerala som sa na to, čo odo mňa moji priaznivci najčastejšie pýtajú – presné a overené postupy známych receptov, ktoré fungujú a vždy vyjdú. Na poctivú cukrárinu, plnú sladkých vôní a lahodných chutí, kde výsledkom je klasický zákusok fantastickej chuti, dokonalého tvaru a vzhľadu," vraví Monika Sisková o svojom knižnom počine.
"Recepty dopĺňam praktickými tipmi, ktoré vám pomôžu zdolať nástrahy pri pečení, krájaní alebo aj servírovaní vášho obľúbeného zákuska, či koláča," dodáva Monika, ktorá sa preslávila aj svojimi tortami.
Aj recept na takéto parádne "šamrolky" nájdete v Pečieme s Monikou.
Od začiatku bola motívom a hnacím motorom pre Moniku vždy túžba vkladať svoj talent do výrobkov, ktoré prinášajú klientom krásne chvíle.
"Preto torty, ktoré sú nosným artiklom rodinnej firmy vždy navrhujem pre každého klienta osobitne. Každá z nich je originál a mojou snahou je, aby čo najlepšie vystihovala svojho adresáta, či už si ju objedná presne podľa svojich predstáv, alebo má byť pre neho prekvapením. Keď nastane ten slávnostný očakávaný okamžik dňa „D“ a obdarovaný žasne nad sladkou nádherou, som šťastná spolu s ním. Je to pre mňa vrchol celej mojej námahy a odmenou za milión drobných detailov a prekážok. Sú to chvíle eufórie a nadšenia, keď cítim, že moja práca má zmysel, lebo robí ľuďom radosť a sprevádza ich najkrajšími chvíľami života," vyznala sa.
"S týmto cieľom sme viac ako pol roka pracovali aj na príprave knihy. Urobiť druhých šťastnými a mať v konečnom dôsledku z toho skvelý pocit."
Čo tak skúsiť domáce veterníky?
Nechýba ani recept na kokosových ježkov.
...prípadne orechové trdelníky.
Kniha Pečieme s Monikou.