Trnavské rybníky
reklama

Chudnete? Ryba nie je chyba

SERVIS - Recepty | 4.9.2011, 00.00, prispievatelia

Tiež občas držíte diétu? Aj delenú stravu? V oboch prípadoch vyhovuje aljašská treska na zelenine. Stačí rýchlo rozmrazenú a od vody odkvapkanú rybku z oboch strán posypať korením na ryby a výdatne pokvapkať citrónovou šťavou.

Chudnete? Ryba nie je chyba

Zelenina aj rybka sú na plechu, a teraz už len šup do rúry.

reklama

 

Kým sa pácuje, na dno plechu treba poukladať na kolieska nakrájané tri cibule, asi 20 dag na plátky narezaných šampiňónov a rezance z jednej veľkej zelenej papriky. Všetko to jemne poprášiť vegetou, na zeleninu rozložiť rybu a mierne pokvapkať rastlinným olejom. Vrch doplniť ďalšou na rezance nakrájanou paprikou a tromi na kolieska nakrájanými rajčinami. Opäť zľahka dochutiť vegetou a trochou rasce, prikryť plech a už to aj môže ísť do rúry vyhriatej na 180 stupňov.
Polhodinu pečenú rozváňajúcu diétu možno zdokonaliť plátkami tvrdého, pokiaľ možno nízkotučného syra a nechať na otvorenom plechu chvíľku zapiecť pri 200 stupňoch. Po vytiahnutí z rúry radím ešte pre vôňu posypať sušenou bazalkou, doplniť poriadnou miskou čerstvého zeleninového šalátu a zaradiť ako jedno zo štyroch denných jedál, najlepšie v trojhodinových intervaloch. A chutné nízkokalorické jedlo je na svete. Funguje to. Do chudnutia!

Text a foto: Janka

reklama

Podeľte sa s nami o váš názor!

Aktuálne správy
TRNAVSKÝ HLAS je registrovaná ochranná známka Právne informácie | Ochrana osobných údajov | Etický kódex | Reklama | RSS | Kontakty | Nastavenie cookies | Cookies politika
Copyright © 2010-2024. Všetky práva vyhradené
Tento web beží na serveroch webhouse.sk
Mazda balík výhod
reklama