Trnavské rybníky
reklama
Služby lekární v Trnave, Hlohovci a Piešťanoch od 23. 2. 2012 do 29. 2. 2012

LekárneSlužby lekární v Trnave, Hlohovci a Piešťanoch od 23. 2. 2012 do 29. 2. 2012

Pohotovostné služby sú vykonávané od 16.00 do 22.00 – v pracovný deň Od 7.00 do 22.00 – v sobotu a nedeľu.

reklama

Príprava na jarnú sezónu sa volá predsezónny servis

Dom a záhradaPríprava na jarnú sezónu sa volá predsezónny servis

Vonku zúri zima, záhrada tuho spí, ale vy by ste čas chystania sa na činnosti v záhrade rozhodne nemali prespať. O tom, čo treba robiť a kto by vám s tým mohol pomôcť, sme sa...

Ochutnajte: Zmena si žiada rezance

ReceptyOchutnajte: Zmena si žiada rezance

Nebaví vás variť dookola stále to isté? Skúste zmenu – zapečené rezance. Uvarte kvalitné cestoviny v slanej vode, prepláchnite studenou, premiešajte s trochou oleja.

Ochutnajte: Zelená je dobrá na oči aj do žalúdka

ReceptyOchutnajte: Zelená je dobrá na oči aj do žalúdka

Osobne patrím k tej početnej skupine ľudí, ktorá polievky, jednoducho povedané, nemusí, a vždy, keď sa dá, sa im vyhne. Avšak existujú aj polievky, ktoré si sama rada dám, dokonca aj uvarím.

reklama

Služby lekární v Trnave, Hlohovci a Piešťanoch od 9. 2. 2012 do 15. 2. 2012

LekárneSlužby lekární v Trnave, Hlohovci a Piešťanoch od 9. 2. 2012 do 15. 2. 2012

Pohotovostné služby sú vykonávané od 16.00 do 22.00 – v pracovný deň Od 7.00 do 22.00 – v sobotu a nedeľu.

Sezóna v záhrade začína už teraz

Dom a záhradaSezóna v záhrade začína už teraz

Zima je ideálnym obdobím na všetko, čo môžete urobiť pred samotným vstupom do záhrady. Kým tá odpočíva, vy by ste mali tento čas venovať predsezónnej príprave náradia a techniky.

Ochutnajte: Výborná slnečnicová bábovka ku káve alebo čaju

ReceptyOchutnajte: Výborná slnečnicová bábovka ku káve alebo čaju

Názov dostala podľa formy, ktorú som kúpila mame, ktorá miluje slnečnice. Táto bábovka je môj prvý pokus pečenia v silikónovej forme, a myslím, že veľmi vydarený.

Ochutnajte: Zázračné kakaovníky, ktoré po upečení zmiznú

ReceptyOchutnajte: Zázračné kakaovníky, ktoré po upečení zmiznú

Moja babka piekla každý týždeň koláče, záviny, báleše z kysnutého cesta. U nás doma pečieme málo, ale potom to stojí za to. Najradšej zo všetkých koláčov mám kakaovník.

Služby lekární v Trnave - 26.1. až 1.2.2012

LekárneSlužby lekární v Trnave - 26.1. až 1.2.2012

Pohotovostné služby sú vykonávané od 16.00 hod. do 22.00 hod. v pracovný deň a od 7.00 hod. do 22.00 hod. v sobotu a v nedeľu.

Služby lekární v Trnave, Hlohovci a Piešťanoch 23. 1. 2012 až 25. 1. 2012

LekárneSlužby lekární v Trnave, Hlohovci a Piešťanoch 23. 1. 2012 až 25. 1. 2012

Pohotovostné služby sú vykonávané od 16.00 hod. do 22.00 hod. v pracovný deň a od 7.00 hod. do 22.00 hod. v sobotu a v nedeľu.

Ochutnajte: Voňavé muffiny pre syrofilov

ReceptyOchutnajte: Voňavé muffiny pre syrofilov

Máte formu na muffiny a nemáte práve chuť na sladké? Dajú sa urobiť aj naslano. Ani ja som tomu neverila, kým som nevyskúšala osvedčený recept od jednej známej. Ešte lepšie je, že nepotrebujeme...

Služby lekární v Trnave, Hlohovci a Piešťanoch od 12. 1. 2012 do 18. 1. 2012

LekárneSlužby lekární v Trnave, Hlohovci a Piešťanoch od 12. 1. 2012 do 18. 1. 2012

Pohotovostné služby sú vykonávané od 16.00 hod. do 22.00 hod. v pracovný deň a od 7.00 hod. do 22.00 hod. v sobotu a v nedeľu.

Ochutnajte: Makový koláč zo šálky

ReceptyOchutnajte: Makový koláč zo šálky

Sobota večer, vonku tma a mrznúca hmla. Ako prehrejem seba aj dom? Najprv som založila do krbu. Zapálila som čajovú sviečku, pripravila lipový čaj s medom a rozpálila rúru. V nej som...

Ochutnajte: Bohatá novoročná šošovica

ReceptyOchutnajte: Bohatá novoročná šošovica

Na nový rok sme nikdy nejedli nič, čo malo krídla, aby nám šťastie neodletelo, nič, čo malo nohy, aby neutieklo, a nič, čo malo plutvy, aby neodplávalo. Jedli sme šošovicu, aby sme mali veľa...

Ochutnajte: Namiesto kapra sviatočná šťuka

ReceptyOchutnajte: Namiesto kapra sviatočná šťuka

Kapra na Vianoce som jedla naposledy ako desaťročná, keď som ešte musela poslúchať. Rada sledujem relácie o varení, v ktorých je najväčší gurmánsky zážitok losos alebo tuniak. Skúsili sme to...

« | 1 .. 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 | »

reklama

TRNAVSKÝ HLAS je registrovaná ochranná známka Právne informácie | Ochrana osobných údajov | Etický kódex | Reklama | RSS | Kontakty | Nastavenie cookies | Cookies politika
Copyright © 2010-2024. Všetky práva vyhradené
Tento web beží na serveroch webhouse.sk
Mazda
reklama
Kúpele Smrdáky
reklama