Trnavské rybníky
reklama
RECEPT NA VÍKEND: Lahodné marinované rezne potešia chuťové bunky

ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Lahodné marinované rezne potešia chuťové bunky

Jednoduché a chutné jedlo, ktoré má jedinú nevýhodu – musíte ho plánovať dopredu. Čím dhšie bude totiž mäsko naložené, tým lepšie.

reklama

Denné menu na utorok: Kung pao, plnené kuracie prsia, pizza, cíferský rezeň

Denné menuDenné menu na utorok: Kung pao, plnené kuracie prsia, pizza, cíferský rezeň

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

Reštaurácia Ofsajd ponúka okrem denného menu aj jarmočné dobroty, otvorené majú do noci

Denné menuReštaurácia Ofsajd ponúka okrem denného menu aj jarmočné dobroty, otvorené majú do noci

Trnavská reštaurácia Ofsajd ponúka počas jarmočných dní okrem denného menu aj tradičné dobroty. Reštaurácia bude vo štvrtok otvorená až do 23.00, v piatok a sobotu až do 1.00 v noci.

Reštaurácia Ofsajd ponúka okrem denného menu aj jarmočné dobroty, prevádzka predĺži otváracie hodiny

Denné menuReštaurácia Ofsajd ponúka okrem denného menu aj jarmočné dobroty, prevádzka predĺži otváracie hodiny

Trnavská reštaurácia Ofsajd ponúka počas jarmočných dní okrem denného menu aj tradičné dobroty. Reštaurácia bude vo štvrtok otvorená až do 23.00, v piatok a sobotu až do 1.00 v noci.

reklama

Denné menu na stredu: Makové šúľance, plnený kurací rezeň, pizza, segedínsky guláš

Denné menuDenné menu na stredu: Makové šúľance, plnený kurací rezeň, pizza, segedínsky guláš

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

Denné menu na piatok: Bravčové plátky po maďarsky, plnená kuracia kapsička, hermelín s kroketami

Denné menuDenné menu na piatok: Bravčové plátky po maďarsky, plnená kuracia kapsička, hermelín s kroketami

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

Denné menu na piatok: kuracie stehná, medajlónky na zelenine, karfiol so zemiakmi, marinovaný losos

Denné menuDenné menu na piatok: kuracie stehná, medajlónky na zelenine, karfiol so zemiakmi, marinovaný losos

Reštaurácia Ofsajd prináša pre svojich návštevníkov novinku v rámci denného menu. K tradičnému výberu zo štyroch jedál ponúka aj slávnostné menu v podobe špeciálneho piateho jedla.

Denné menu na štvrtok: Talianske cestoviny, kurací závitok, pastiersky chrbát, marinovaný losos

Denné menuDenné menu na štvrtok: Talianske cestoviny, kurací závitok, pastiersky chrbát, marinovaný losos

Reštaurácia Ofsajd prináša pre svojich návštevníkov novinku v rámci denného menu. K tradičnému výberu zo štyroch jedál ponúka vždy v utorok, štvrtok a piatok aj slávnostné menu...

Denné menu na stredu: Hubové rizoto, černohorský rezeň, soté na šampiňónoch

Denné menuDenné menu na stredu: Hubové rizoto, černohorský rezeň, soté na šampiňónoch

V reštaurácii Ofsajd ponúka v stredu tri druhy jedla s polievkou a jedno bez nej, ale za to s dezertom v podobe talianskeho tiramisu.

Nové denné menu v Ofsajde: Popri tradičnej ponuke majú aj špeciálnu ponuku

Denné menuNové denné menu v Ofsajde: Popri tradičnej ponuke majú aj špeciálnu ponuku

Reštaurácia Ofsajd prináša pre svojich návštevníkov novinku v rámci denného menu. K tradičnému výberu zo štyroch jedál ponúka aj slávnostné menu v podobe špeciálneho piateho jedla.

Denné menu na pondelok: Boloňské penne, plnené kuracie prsia, krkovička so zemiakmi

Denné menuDenné menu na pondelok: Boloňské penne, plnené kuracie prsia, krkovička so zemiakmi

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

RECEPT NA VÍKEND: Slivkový koláč so škoricovou posýpkou

ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Slivkový koláč so škoricovou posýpkou

Pozývame vás na slivkové hody, na ktorých nesmie chýbať tento skvelý šťavnatý koláčik. Recept je od Trnavčanky Martiny.

Reštaurácia Ofsajd tento týždeň zostane zatvorená, denné menu ponúkne až 18. augusta

Denné menuReštaurácia Ofsajd tento týždeň zostane zatvorená, denné menu ponúkne až 18. augusta

Reštaurácia Ofsajd bude od pondelka 11. augusta 2014 do piatka 15. augusta 2014 pre čerpanie dovoleniek zatvorená.

Denné menu na piatok: Chilly con carne, kuracie po poľovnícky, vyprážané tri druhy syra

Denné menuDenné menu na piatok: Chilly con carne, kuracie po poľovnícky, vyprážané tri druhy syra

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

Denné menu na pondelok: Talianske cestoviny, kurací steak na dubákovej omáčke, španielky vtáčik

Denné menuDenné menu na pondelok: Talianske cestoviny, kurací steak na dubákovej omáčke, španielky vtáčik

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

« | 1 .. 18 19 20 21 22 23 24 25 26 .. 65 | »

reklama

TRNAVSKÝ HLAS je registrovaná ochranná známka Právne informácie | Ochrana osobných údajov | Etický kódex | Reklama | RSS | Kontakty | Nastavenie cookies | Cookies politika
Copyright © 2010-2025. Všetky práva vyhradené
Tento web beží na serveroch webhouse.sk
Mazda / TANEX Trnava
reklama