ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Baklažán vo vražedne dobrej kombinácii
Kuracie prsia, baklažán, mozzarela, pár ďalších ingrediencií a na svete je chutná letná večera. Podávame na terase, pri západe slnka, s pečenými zemiakmi a dobrým vínom. :)
reklama
Denné menuDenné menu na piatok: Chilli con carne, rezeň v syrovom cestíčku, vyprážané tri druhy syra
Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Lasagne, kuracie s francúzskou plnkou, liptovská kapsa
Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.
Denné menuDenné menu na utorok: Kari rizoto, marinovaný steak po grécky, bravčové plátky na dubákoch
V utorok majú v reštaurácii Ofsajd tzv. happy day, čo znamená, že ku každému dennému menu podávajú sladkú pozornosť.
reklama
Denné menuDenné menu na štvrtok: Talianske rizoto, černohorský rezeň, pečený chrbát
Máme pre vás tip, kam zájsť na obedové menu.
Denné menuDenné menu na stredu: Penne po taliansky, plnené kuracie prsia, rezeň so šalátom
V reštaurácii Ofsajd ponúka v stredu denné menu zostavené z jedál tradičnej slovenskej a talianskej kuchyne.
Denné menuDenné menu na utorok: Orechové rezance, plnené kuracie, bravčové so slivkou a kapustou
Reštaurácia Ofsajd ponúka denné menu zostavené zo štyroch druhov jedál domácej kuchyne.
Denné menuDenné menu na pondelok: Zapekané gnocchi, kurací steak, segedínsky guláš
V reštaurácii Ofsajd ponúkajú v rámci denného menu na výber zo štyroch druhov jedál.
Denné menuDenné menu na piatok: Maďarský guláš, kurací špíz, zapekané plnené šampióny
Chutný obed v piatok, to je zaručený recept ako sa správne naladiť na blížiaci sa víkend.
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Osviežte sa mätovou limonádou z vlastného sirupu
Rastie vám v záhrade alebo na balkóne veľa mäty? Ideálny spôsob, ako ju spracovať tak, aby ste si z nej kedykoľvek mohli zarobiť osviežujúci nápoj, je urobiť sirup. Nie je to žiadna veda.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Žemlovka, rezeň s pyré, bravčové plátky s ryžou
V reštaurácii Ofsajd ponúkajú denné menu zostavené zo štyroch rôznych druhov jedál.
Denné menuDenné menu na stredu: Rizoto, balkánske kuracie prsia, drotárska kapsa
V trnavskej reštaurácii Ofsajd pripravujú denné menu postavené na tradičnej domácej kuchyni.
Denné menuDenné menu na utorok: Plnené zemiakové guľôčky, kurací gyros, bravčové po burgúnsky
V utorok majú v reštaurácii Ofsajd tzv. happy day, čo znamená, že ku každému dennému menu ponúkajú sladkú pozornosť.
Denné menuDenné menu na pondelok: Šalát s kuracím, prsia plnené camembertom, španielsky vtáčik
Dobroty z domácej kuchyne. Taká je ponuka denného menu v reštaurácii Ofsajd v Trnave.
Denné menuDenné menu na piatok: Krkovička z grilu, černohorský rezeň, hermelín a opekané zemiaky
Ukončite pracovný týždeň chutným obedom. Kde? V reštaurácii Ofsajd v Trnave.
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás
Nájdete na trnavskyhlas.sk