Trnavské rybníky
reklama
Denné menu na utorok: Cestoviny po taliansky, černohorský rezeň, krkovička s knedľou a kapustou

Denné menuDenné menu na utorok: Cestoviny po taliansky, černohorský rezeň, krkovička s knedľou a kapustou

V reštaurácii Ofsajd majú v utorok tzv. Happy day, čo znamená, že ku každému dennému menu podávajú aj sladkú pozornosť.

reklama

Denné menu na pondelok: Šalát s kuracím, prsia s hermelínom, karé po poľovnícky

Denné menuDenné menu na pondelok: Šalát s kuracím, prsia s hermelínom, karé po poľovnícky

Začína sa skrátený pracovný týždeň, v reštaurácii Ofsajd ho vítajú chutným denným menu, v rámci ktorého si môžete vybrať zo štyroch druhov jedál.

RECEPT NA VÍKEND: Omladnite so špargľou!

ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Omladnite so špargľou!

Špargľová sezóna je plnom prúde, takže nám nič nebráni v tom, aby sme tento malý zázrak prírody použili v kuchyni. Má omladzujúce a detoxikačné účinky, kopec vitamínov a keď sa...

Denné menu na stredu: Tvarohové gulôčky, kurací rezeň s pyré, bravčové s ryžou

Denné menuDenné menu na stredu: Tvarohové gulôčky, kurací rezeň s pyré, bravčové s ryžou

V stredu majú v reštaurácii Ofsajd dobroty z tradičnej slovenskej kuchyne.

reklama

Denné menu na utorok: Lasagne, kuracie po poľovnícky, karé s kapustou, slaninou a zemiakmi

Denné menuDenné menu na utorok: Lasagne, kuracie po poľovnícky, karé s kapustou, slaninou a zemiakmi

Reštaurácie Ofsajd ponúka v utorok dobroty z domácej aj talianskej kuchyne.

Denné menu na piatok: Bravčové plátky, kurací závitok, tri druhy syra

Denné menuDenné menu na piatok: Bravčové plátky, kurací závitok, tri druhy syra

Ako lepšie zakončiť pracovný týždeň, než chutným obedom? Navštívte reštauráciu Ofsajd v Trnave.

RECEPT NA VÍKEND: Zdravé maškrtenie s mrkvou a kokosom

ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Zdravé maškrtenie s mrkvou a kokosom

Mrkva s kokosom je dokonalá kombinácia a v tomto koláči to platí dvojnásobne. Je zdravý a šťavnatý, na jarné dni ako stvorený!

Denné menu na stredu: Špenátové rizoto, cordon blue, krkovička na poľovnícky spôsob

Denné menuDenné menu na stredu: Špenátové rizoto, cordon blue, krkovička na poľovnícky spôsob

Dobroty z domácej kuchyne čakajú na návštevníkov reštaurácie Ofsajd aj v stredu.

Denné menu na utorok: Šalát, plnený kurací steak, sviečková s knedľou

Denné menuDenné menu na utorok: Šalát, plnený kurací steak, sviečková s knedľou

V reštaurácii Ofsajd pridajú v utorok v rámci akcie happy day k dennému menu sladkú pozornosť.

RECEPT: Špenát v koláči chutí nielen na Zelený štvrtok

ReceptyRECEPT: Špenát v koláči chutí nielen na Zelený štvrtok

Upečte si tento jednoduchý netradičný koláč na Zelený štvrtok, ale aj ktorýkoľvek iný deň. Je zdravý a hodí sa na ľahký obed alebo večeru.

Denné menu na štvrtok: Špenát, kuracie s veľkonočnou plnkou, pastiersky pečený chrbát

Denné menuDenné menu na štvrtok: Špenát, kuracie s veľkonočnou plnkou, pastiersky pečený chrbát

Aktuálny pracovný týždeň sa končí už vo štvrtok, oslávte to chutným obedom v trnavskej reštaurácii Ofsajd.

Denné menu na stredu: Tvarohové guľky, plnené kuracie prsia, bravčové plátky s tarhoňou

Denné menuDenné menu na stredu: Tvarohové guľky, plnené kuracie prsia, bravčové plátky s tarhoňou

V reštaurácii Ofsajd ponúkajú na obed na výber zo štyroch druhov jedál.

Denné menu na utorok: Hríbikové rizoto, černohorský rezeň, soté s ryžou

Denné menuDenné menu na utorok: Hríbikové rizoto, černohorský rezeň, soté s ryžou

V utorok majú v trnavskej reštaurácii Ofsajd tzv. happy day, čo znamená, že k dennému menu venujú návštevníkom sladkú pozornosť.

« | 1 .. 24 25 26 27 28 29 30 31 32 .. 66 | »

reklama

TRNAVSKÝ HLAS je registrovaná ochranná známka Právne informácie | Ochrana osobných údajov | Etický kódex | Reklama | RSS | Kontakty | Nastavenie cookies | Cookies politika
Copyright © 2010-2025. Všetky práva vyhradené
Tento web beží na serveroch webhouse.sk
Mazda Trnava
reklama