Denné menuDenné menu na utorok: Cestoviny po taliansky, černohorský rezeň, krkovička s knedľou a kapustou
V reštaurácii Ofsajd majú v utorok tzv. Happy day, čo znamená, že ku každému dennému menu podávajú aj sladkú pozornosť.
reklama
Denné menuDenné menu na pondelok: Šalát s kuracím, prsia s hermelínom, karé po poľovnícky
Začína sa skrátený pracovný týždeň, v reštaurácii Ofsajd ho vítajú chutným denným menu, v rámci ktorého si môžete vybrať zo štyroch druhov jedál.
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Omladnite so špargľou!
Špargľová sezóna je plnom prúde, takže nám nič nebráni v tom, aby sme tento malý zázrak prírody použili v kuchyni. Má omladzujúce a detoxikačné účinky, kopec vitamínov a keď sa...
Denné menuDenné menu na stredu: Tvarohové gulôčky, kurací rezeň s pyré, bravčové s ryžou
V stredu majú v reštaurácii Ofsajd dobroty z tradičnej slovenskej kuchyne.
reklama
Denné menuDenné menu na utorok: Lasagne, kuracie po poľovnícky, karé s kapustou, slaninou a zemiakmi
Reštaurácie Ofsajd ponúka v utorok dobroty z domácej aj talianskej kuchyne.
Denné menuDenné menu na pondelok: Zapekané gnocchi, kuracie prsia, maďarský guláš
Kam na obed? Do reštaurácie Ofsajd.
Denné menuDenné menu na piatok: Bravčové plátky, kurací závitok, tri druhy syra
Ako lepšie zakončiť pracovný týždeň, než chutným obedom? Navštívte reštauráciu Ofsajd v Trnave.
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Zdravé maškrtenie s mrkvou a kokosom
Mrkva s kokosom je dokonalá kombinácia a v tomto koláči to platí dvojnásobne. Je zdravý a šťavnatý, na jarné dni ako stvorený!
Denné menuDenné menu na štvrtok: Tvarohová žemlovka, kuracie medailónky, bravčová živánska
Chutnú domácu kuchyňu ponúka vo štvrtok reštaurácia Ofsajd.
Denné menuDenné menu na stredu: Špenátové rizoto, cordon blue, krkovička na poľovnícky spôsob
Dobroty z domácej kuchyne čakajú na návštevníkov reštaurácie Ofsajd aj v stredu.
Denné menuDenné menu na utorok: Šalát, plnený kurací steak, sviečková s knedľou
V reštaurácii Ofsajd pridajú v utorok v rámci akcie happy day k dennému menu sladkú pozornosť.
ReceptyRECEPT: Špenát v koláči chutí nielen na Zelený štvrtok
Upečte si tento jednoduchý netradičný koláč na Zelený štvrtok, ale aj ktorýkoľvek iný deň. Je zdravý a hodí sa na ľahký obed alebo večeru.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Špenát, kuracie s veľkonočnou plnkou, pastiersky pečený chrbát
Aktuálny pracovný týždeň sa končí už vo štvrtok, oslávte to chutným obedom v trnavskej reštaurácii Ofsajd.
Denné menuDenné menu na stredu: Tvarohové guľky, plnené kuracie prsia, bravčové plátky s tarhoňou
V reštaurácii Ofsajd ponúkajú na obed na výber zo štyroch druhov jedál.
Denné menuDenné menu na utorok: Hríbikové rizoto, černohorský rezeň, soté s ryžou
V utorok majú v trnavskej reštaurácii Ofsajd tzv. happy day, čo znamená, že k dennému menu venujú návštevníkom sladkú pozornosť.
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás
Nájdete na trnavskyhlas.sk