Denné menuDenné menu na piatok: Maďarský guláš, nebíčko v papuľke, hermelín a krokety
Trnavská reštaurácia Ofsajd ponúka aj v piatok denné menu zostavené zo štyroch chodov.
reklama
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Lazane ako od pravých Talianov
Urobiť dobré lazane nie je ani tak zložité, ako skôr prácne. Ale výsledok stojí zato. Presvedčte sa sami.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Zelenina s kuracím, plnené prsia, pizza, rezeň so šalátom
Aj vo štvrtok sú nachystané v reštaurácii Ofsajd v rámci denného menu štyri chutné jedlá.
Denné menuDenné menu na stredu: Kung pao, oravská kapsa, pizza, bravčová krkovička
V trnavskej reštaurácii Ofsajd pravidelne ponúkajú v rámci denného menu na výber zo štyroch druhov jedál. Už si len vybrať!
reklama
Denné menuDenné menu na utorok: Orechové rezance, rezeň s pyré, stehno po poľovnícky
V utorok majú v reštaurácii Ofsajd tzv. happy day, čo znamená, že každý návštevník dostane k dennému menu sladkú pozornosť.
Denné menuDenné menu na pondelok: Zapekané cestoviny, kuracie prsia, španielsky vtáčik
Pracovný týždeň sa začína v reštaurácii Ofsajd chutným obedom.
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Soté po taliansky nikdy nesklame
Kombinácia talianskych chutí bazalka + paradajka + syr nikdy nesklame a dá sa použiť na čokoľvek. S kuracím mäskom je priam neodolateľná.
Denné menuDenné menu na piatok: Sviečková s knedľou, kurací steak, šampiony plnené syrom
Ako ideálne zakončiť pracovný týždeň? Napríklad chutným obedom v reštaurácii Ofsajd v Trnave.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Šalát s balkánskym syrom, kurací závitok, bravčové plátky po maďarsky
Aj vo štvrtok majú v trnavskej reštaurácii Ofsajd na výber zo štyroch druhov jedál.
Denné menuDenné menu na stredu: Žemľovka, černohorský rezeň, koleno na hrachovej kaši
V stredu ponúkajú v reštaurácii Ofsajd dobroty z domácej kuchyne.
Denné menuDenné menu na utorok: Kuracie rizoto, medailónky s hermelínom, soté v placke
V utorok majú v reštaurácii Ofsajd tzv. Happy day, čo znamená, že každý návštevník dostane k dennému menu sladkú pozornosť.
Denné menuDenné menu na pondelok: Zapekané gnocchi, cordon bleu, chilli con carne
Čo pomôže k dobrému štartu pracovného týždňa? Chutný obed! V reštaurácii Ofsajd vám ho podajú v prostredí plnej rodinnej atmosféry.
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Zhoďte kilá s pestrofarebnou plnenou tekvicou
Toto jedlo je zdravé, nízkokalorické a pomerne sýte. Ak sa stále snažíte zhodiť povianočné kilá, je to ideálny ľahký obed či večera.
Denné menuDenné menu na piatok: Kurča s plnkou, kurací závitok, pizza, hermelín
Kam na obed v poslednom pracovnom dni týždňa? V reštaurácii Ofsajd majú pestrú ponuku denného menu.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Šalát s kuracím, zapekané kuracia, bravčové po burgúnsky
V reštaurácii Ofsajd ponúkajú denné menu založené na domácej kuchyni.
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás
Nájdete na trnavskyhlas.sk