Denné menuDenné menu na utorok: Šalát, plnený kurací steak, sviečková s knedľou
V reštaurácii Ofsajd pridajú v utorok v rámci akcie happy day k dennému menu sladkú pozornosť.
reklama
ReceptyRECEPT: Špenát v koláči chutí nielen na Zelený štvrtok
Upečte si tento jednoduchý netradičný koláč na Zelený štvrtok, ale aj ktorýkoľvek iný deň. Je zdravý a hodí sa na ľahký obed alebo večeru.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Špenát, kuracie s veľkonočnou plnkou, pastiersky pečený chrbát
Aktuálny pracovný týždeň sa končí už vo štvrtok, oslávte to chutným obedom v trnavskej reštaurácii Ofsajd.
Denné menuDenné menu na stredu: Tvarohové guľky, plnené kuracie prsia, bravčové plátky s tarhoňou
V reštaurácii Ofsajd ponúkajú na obed na výber zo štyroch druhov jedál.
reklama
Denné menuDenné menu na utorok: Hríbikové rizoto, černohorský rezeň, soté s ryžou
V utorok majú v trnavskej reštaurácii Ofsajd tzv. happy day, čo znamená, že k dennému menu venujú návštevníkom sladkú pozornosť.
Denné menuDenné menu na pondelok: Penne s lososom, kurací závitok, soté v placke
Pracovný týždeň vítajú v trnavskej reštaurácii Ofsajd chutným obedom, v rámci denného menu zostavili jedálniček zo štyroch druhov jedál.
Denné menuDenné menu na piatok: Maďarský guláš, nebíčko v papuľke, hermelín a krokety
Trnavská reštaurácia Ofsajd ponúka aj v piatok denné menu zostavené zo štyroch chodov.
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Lazane ako od pravých Talianov
Urobiť dobré lazane nie je ani tak zložité, ako skôr prácne. Ale výsledok stojí zato. Presvedčte sa sami.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Zelenina s kuracím, plnené prsia, pizza, rezeň so šalátom
Aj vo štvrtok sú nachystané v reštaurácii Ofsajd v rámci denného menu štyri chutné jedlá.
Denné menuDenné menu na stredu: Kung pao, oravská kapsa, pizza, bravčová krkovička
V trnavskej reštaurácii Ofsajd pravidelne ponúkajú v rámci denného menu na výber zo štyroch druhov jedál. Už si len vybrať!
Denné menuDenné menu na utorok: Orechové rezance, rezeň s pyré, stehno po poľovnícky
V utorok majú v reštaurácii Ofsajd tzv. happy day, čo znamená, že každý návštevník dostane k dennému menu sladkú pozornosť.
Denné menuDenné menu na pondelok: Zapekané cestoviny, kuracie prsia, španielsky vtáčik
Pracovný týždeň sa začína v reštaurácii Ofsajd chutným obedom.
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Soté po taliansky nikdy nesklame
Kombinácia talianskych chutí bazalka + paradajka + syr nikdy nesklame a dá sa použiť na čokoľvek. S kuracím mäskom je priam neodolateľná.
Denné menuDenné menu na piatok: Sviečková s knedľou, kurací steak, šampiony plnené syrom
Ako ideálne zakončiť pracovný týždeň? Napríklad chutným obedom v reštaurácii Ofsajd v Trnave.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Šalát s balkánskym syrom, kurací závitok, bravčové plátky po maďarsky
Aj vo štvrtok majú v trnavskej reštaurácii Ofsajd na výber zo štyroch druhov jedál.
reklama



















