Denné menuDenné menu na stredu: Ryžový nákyp, rezeň s pyré, plnený liptovský chrbát
Tradičná slovenská kuchyňa, to je trnavská reštaurácia Ofsajd. Chutné menu majú v ponuke aj v stredu.
reklama
Denné menuDenné menu na utorok: Francúzske zemiaky, kuracie so zemiakmi, čevabčiči
V utorok majú v reštaurácii Ofsajd Happy day. Zákazníci tak k jedlu dostanú sladkú pozornosť.
Denné menuDenné menu na pondelok: Špenátové rizoto, kuracie na stredomorsky, segedínsky guláš
Začnite pracovný týždeň chutným obedom. V reštaurácii Ofsajd si je z čoho vyberať.
Denné menuDenné menu na piatok: Krkovička, kuracie na cigánskej omáčke, brokolicová zapekačka
V trnavskej reštaurácii Ofsajd ponúkajú chutné denné menu zostavené z tradičných slovenských jedál.
reklama
Denné menuDenné menu na štvrtok: Orechové rezance, gordon bleu, bravčové plátky
Kam na denné menu? Trnavská reštaurácia Ofsajd ponúka štyri druhy jedál.
Denné menuDenné menu na stredu: Talianske rizoto, kuracie závitky, sviečková na smotane
Aj v stredu majú v trnavskom Ofsajde na Hlavnej ulici chutné denné menu.
Denné menuDenné menu na utorok: Bryndzové halušky, černohorský rezeň, maďarský paprikáš
Domáca a chutná kuchyňa, to je reštaurácia Ofsajd v Trnave.
Denné menuDenné menu na pondelok: Cestoviny, kuracie prsia so štyrmi druhmi syra, španielsky vtáčik
Kam na denné menu? V trnavskej reštaurácii Ofsajd si určite vyberiete.
Denné menuDenné menu na piatok: Krkovička, vyprážaný syr, syrovo-smotanové cestoviny
Ukončite pracovný týždeň chutným obedom v reštaurácii Ofsajd. Čaká vás príjemná obsluha a chutné jedlo.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Tvarohové guľky, kuracie so šunkou, karé a opekané zemiaky
Už viete, kam pôjdete na denné menu? Pozrite si aj ponuku reštaurácie Ofsajd.
Denné menuDenné menu na stredu: Lasagne, marinované rezne, maďarský guláš
Do Ofsajdu sa v stredu oplatí zájsť naobedovať. V reštaurácii majú na výber z obľúbených jedál.
Denné menuDenné menu na utorok: Rizoto, kurací steak, bravčové soté v placke
V utorok majú v reštaurácii Ofsajd tzv. Happy day. Ku každému obedu ponúkajú sladkú drobnosť.
Denné menuDenné menu na pondelok: Zemiakové knedle plnené údeným, kuracie prsia, bravčový tokáň
Začnite pracovný týždeň chutným obedom. V reštaurácii Ofsajd majú na výber zo štyroch druhov jedál.
Denné menuDenné menu na piatok: Paprikáš s haluškami, kuracie po poľovnícky, cuketa so šampiónmi
Kam v piatok na denné menu? Veľmi dobrý výber majú v reštaurácii Ofsajd v Trnave.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Grécky šalát, kuracie prsia, segedínsky guláš
Vo štvrtok bude reštaurácia Ofsajd v Trnave opäť voňať samými dobrotami. V kuchyni pripravujú štyri druhy chutných jedál.
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás