Denné menuDenné menu na stredu: Rizoto, černohor, pizza a maďarský guláš
Kam na obed? V reštaurácii Ofsajd ponúkajú v stredajšom menu na výber zo štyroch druhov chutných jedál.
reklama
Denné menuDenné menu na utorok: Orechové slíže, kuracie prsia, segedín
K chutnému menu vám v utorok v reštaurácii Ofsajd venujú aj sladké všimné na cestu.
Denné menuDenné menu na pondelok: Cestoviny, kuracia plnená kapsa, chilli con carne
Ponuku denných menu na aktuálny týždeň začínajú v reštaurácii Ofsajd v pondelok štyrmi druhých jedál. Nechýbajú cestoviny, kuracie a bravčové mäso i pizza.
Denné menuDenné menu na piatok: Bravčové stehno, kuracie prsia, hermelín
Kam na obed v posledný deň pracovného týždňa? Bohatú ponuku má opäť reštaurácia Ofsajd.
reklama
Denné menuDenné menu na štvrtok: Vyprážaný karfiol, kuracie prsia, segedínsky
Vo štvrtok si možno v reštaurácii Ofsajd vybrať zo štyroch druhov chutných jedál.
Denné menuDenné menu na stredu: Lasagne, kuracie na poľovnícky, grilovaná krkovička
Domáca kuchyňa reštaurácie Ofsajd sa na vašu návštevu teší aj v stredu.
Denné menuDenné menu na utorok: Ryžový nákyp, kuracie s mozzarelou, sviečková
K slepačiemu vývaru ponúkajú v utorok v reštaurácii Ofsajd na výber štyri druhy jedál. Okrem toho po konzumácii jedla v rámci Happy day dostane každý zákazník aj sladkú odmenu na cestu.
Denné menuDenné menu na pondelok: Cestoviny, kurací steak, cíferský rezeň
Dobroty z domácej kuchyne. To je reštaurácia Ofsajd v Trnave.
Denné menuDenné menu na piatok: Bravčové pečené, kurací špíz, vyprážané šampióny
V reštaurácii Ofsajd majú na piatok pripravené chutné dobroty z domácej kuchyne. Na výber sú štyri druhov jedál.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Granadír, kurací závitok, bravčový pečený chrbát
Kam na obed v Trnave? Chutné menu majú v ponuke v reštaurácii Ofsajd.
Denné menuDenné menu na stredu: Tvarohové guľky, zapekané prsia, bravčové koleno
Domáca kuchyňa - to je to, čo zdobí trnavskú reštauráciu Ofsajd. V stredu majú na výber znova zo štyroch jedál, nechýba chutná guľášová polievka.
Denné menuDenné menu na utorok: Rizoto, kurací rezeň, bravčové soté
Utorok majú v trnavskej reštaurácii Ofsajd tzv. Happy day. To znamená, že k menu dostanete aj niečo sladké na cestu.
Denné menuDenné menu na pondelok: Cestoviny, kurací závitok a chilly con carne
V reštaurácii Ofsajd si môžete v rámci obedného menu každý deň vybrať zo štyroch druhov chutných jedál.
Denné menuDenné menu na piatok: Španielsky vtáčik, kurací závitok či vyprážaný syr
Kam na obed v piatok? V reštaurácii Ofsajd si je opäť z čoho vyberať.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Žemlovka, kuracie medajlóniky, bravčové rezance
Domáca kuchyňa - to je jedna z charakteristík reštaurácie Ofsajd. Aj vo štvrtok si je k obedu z čoho vyberať.
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás
Nájdete na trnavskyhlas.sk