Denné menuDenné menu na utorok: Špenátové rizoto, kurací steak, rezeň
Hľadáte chutné obedové menu? V reštaurácii Ofsajd ponúkajú na výber zo štyroch druhov jedál.
reklama
Denné menuDenné menu na pondelok: Palacinky, kuracie prsia, segedín
Hľadáte chutné obedové menu? V reštaurácii Ofsajd ponúka na výber zo štyroch druhov jedál.
Denné menuDenné menu na piatok: Bravčové stehno, zapekané kuracie prsia, hermelín s brusnicami
Piatkové denné menu v reštaurácii Ofsajd pozostáva zo štyroch chodov.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Šalát, kuracie prsia či sviečková
V reštaurácii Ofsajd ponúkajú vo štvrtok v rámci denného menu štyri druhý jedál.
reklama
Denné menuDenné menu na stredu: Lasagne, kuracie s mozzarellou, bravčové pečené
Už viete, kam sa vyberiete na obed? V reštaurácii Ofsajd ponúkajú aj chuťovky z talianskej kuchyne.
Denné menuDenné menu na utorok: Ryžový nákyp, kuracie prsia, černohor
Domáca kuchyňa je pre reštauráciu Ofsajd charakteristická. I v utorok možno ochutnať zo štyroch druhov jedál.
Denné menuDenné menu na pondelok: Cestoviny, kurací steak či cíferský rezeň
V reštaurácii Ofsajd ponúkajú v pondelok mäsité dobroty. Vybrať si možno zo štyroch druhov jedál.
Denné menuDenné menu na piatok: Orechové slíže, rezeň či kačka s lokšou
Jarmočné jedlo si môžete vychutnať počas piatka aj v reštaurácii Ofsajd. Personál pre vás pripravil kačku s kapustou a lokšou. Nechýbajú však ani dobroty z domácej kuchyne.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Rizoto, kurací závitok či maďarský guláš
V reštaurácii Ofsajd pripravili na štvrtok rizoto, kurací závitok, maďarský guláš i pizzu. Už je len na vás, ktoré obedové menu si vyberiete.
Denné menuDenné menu na stredu: Kung-pao, černohor či recept starej mamy
V reštaurácia Ofsajd ponúkajú v stredu aj tzv. jedlo starej mamy postavené na tradičnej slovenskej kuchyni.
Denné menuDenné menu na utorok: Gyros, gordon blue trochu inak a bravčové dusené
V reštaurácii Ofsajd ponúkajú na utorok štyri druhy jedál, na svoje si prídu milovníci mäsa.
Denné menuDenné menu na pondelok: Cestoviny, kuracie či bravčové rezančeky
Druhý septembrový týždeň sa začína v reštaurácii Ofsajd samými dobrotami. V rámci denného menu sú opäť pripravené štyri druhy jedál.
Denné menuDenné menu na piatok 6.9.: Bravčové pečené, kuracie na poľovnícky spôsob či syr
V závere týždňa pripravili v Ofsajde k obľúbenej paradajkovej polievke štyri chutné druhy jedál na výber.
Denné menuDenné menu na štvrtok 5.9.: Šalát, kuracie s nivou či perkelt
Uvažujete, kam zájdete na obed? V reštaurácii Ofsajd ponúkajú štyri druhy jedál založených na domácej kuchyni.
Denné menuDenné menu na stredu 4.9.: Rizoto, kurací steak či bravčové kotlety
V reštaurácii Ofsajd ponúkajú v stredu štyri druhy jedál, väčšina je pritom založená na domácej kuchyni.
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás
Nájdete na trnavskyhlas.sk