ReceptyHorúca jesenná dobrôtka
Sezóna tekvíc je v plnom prúde. Ak ich využívate len na vyrezávanie zubatých hláv, robíte veľkú chybu. Z tekvice môžete uvariť skvelú polievku.
reklama
ReceptyPoctivo odpracovaná pochúťka
Vraj spisovne sa lokeš povie lokša. Podobne ako oharek uhorka. Čo už s tým my Trnavčania narobíme? Istejšie je používať množné číslo. Neviem ako u vás, ale u nás sa cez sviatky aspoň raz...
ReceptyVegetariánske mäsové pomyslenie
Aj vegetarián dostane raz za čas chuť na niečo, čo vyzerá ako jedlo z tanierov mäsožravcov. Čo potom? Ja som si naposledy kúpila sójový polotovar s názvom Sójové stejky.
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás
Nájdete na trnavskyhlas.sk