Trnavské rybníky
reklama
Denné menu na piatok: kuracie stehná, medajlónky na zelenine, karfiol so zemiakmi, marinovaný losos

Denné menuDenné menu na piatok: kuracie stehná, medajlónky na zelenine, karfiol so zemiakmi, marinovaný losos

Reštaurácia Ofsajd prináša pre svojich návštevníkov novinku v rámci denného menu. K tradičnému výberu zo štyroch jedál ponúka aj slávnostné menu v podobe špeciálneho piateho jedla.

reklama

Denné menu na štvrtok: Talianske cestoviny, kurací závitok, pastiersky chrbát, marinovaný losos

Denné menuDenné menu na štvrtok: Talianske cestoviny, kurací závitok, pastiersky chrbát, marinovaný losos

Reštaurácia Ofsajd prináša pre svojich návštevníkov novinku v rámci denného menu. K tradičnému výberu zo štyroch jedál ponúka vždy v utorok, štvrtok a piatok aj slávnostné menu...

Denné menu na stredu: Hubové rizoto, černohorský rezeň, soté na šampiňónoch

Denné menuDenné menu na stredu: Hubové rizoto, černohorský rezeň, soté na šampiňónoch

V reštaurácii Ofsajd ponúka v stredu tri druhy jedla s polievkou a jedno bez nej, ale za to s dezertom v podobe talianskeho tiramisu.

Nové denné menu v Ofsajde: Popri tradičnej ponuke majú aj špeciálnu ponuku

Denné menuNové denné menu v Ofsajde: Popri tradičnej ponuke majú aj špeciálnu ponuku

Reštaurácia Ofsajd prináša pre svojich návštevníkov novinku v rámci denného menu. K tradičnému výberu zo štyroch jedál ponúka aj slávnostné menu v podobe špeciálneho piateho jedla.

reklama

Denné menu na pondelok: Boloňské penne, plnené kuracie prsia, krkovička so zemiakmi

Denné menuDenné menu na pondelok: Boloňské penne, plnené kuracie prsia, krkovička so zemiakmi

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

RECEPT NA VÍKEND: Slivkový koláč so škoricovou posýpkou

ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Slivkový koláč so škoricovou posýpkou

Pozývame vás na slivkové hody, na ktorých nesmie chýbať tento skvelý šťavnatý koláčik. Recept je od Trnavčanky Martiny.

Reštaurácia Ofsajd tento týždeň zostane zatvorená, denné menu ponúkne až 18. augusta

Denné menuReštaurácia Ofsajd tento týždeň zostane zatvorená, denné menu ponúkne až 18. augusta

Reštaurácia Ofsajd bude od pondelka 11. augusta 2014 do piatka 15. augusta 2014 pre čerpanie dovoleniek zatvorená.

Denné menu na piatok: Chilly con carne, kuracie po poľovnícky, vyprážané tri druhy syra

Denné menuDenné menu na piatok: Chilly con carne, kuracie po poľovnícky, vyprážané tri druhy syra

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

Denné menu na pondelok: Talianske cestoviny, kurací steak na dubákovej omáčke, španielky vtáčik

Denné menuDenné menu na pondelok: Talianske cestoviny, kurací steak na dubákovej omáčke, španielky vtáčik

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

Denné menu na štvrtok: Rizoto s kuracím, kurací cordon blue, bravčový paprikáš

Denné menuDenné menu na štvrtok: Rizoto s kuracím, kurací cordon blue, bravčový paprikáš

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

Denné menu na stredu: Zemiakové gulôčky, kuracie plnené enciánom, fašírky so syrom

Denné menuDenné menu na stredu: Zemiakové gulôčky, kuracie plnené enciánom, fašírky so syrom

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

Denné menu na utorok: Slíže s tvarohom a makom, kurací špíz, zabíjačková dobrota

Denné menuDenné menu na utorok: Slíže s tvarohom a makom, kurací špíz, zabíjačková dobrota

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

Denné menu na pondelok: Zapekané gnocchi, kuracie s hermelínom, krkovička po burgunsky

Denné menuDenné menu na pondelok: Zapekané gnocchi, kuracie s hermelínom, krkovička po burgunsky

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

RECEPT NA VÍKEND:  Pečené stehienka na jablkách a pive

ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Pečené stehienka na jablkách a pive

Jednoduchý, zato efektný recept nie len pre správnych chlapov. Výhodou je, že pivo, ktoré nespotrebujete, môžete vypiť. Pre istotu kúpte celú prepravku. :)

Denné menu na piatok: Soté s ryžou, kuracie po poľovnícky, grilovaný hermelín

Denné menuDenné menu na piatok: Soté s ryžou, kuracie po poľovnícky, grilovaný hermelín

Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.

« | 1 .. 15 16 17 18 19 20 21 22 23 .. 62 | »

reklama

TRNAVSKÝ HLAS je registrovaná ochranná známka Právne informácie | Ochrana osobných údajov | Etický kódex | Reklama | RSS | Kontakty | Nastavenie cookies | Cookies politika
Copyright © 2010-2024. Všetky práva vyhradené
Tento web beží na serveroch webhouse.sk
Mazda
reklama
cale clinic
reklama