Trnavské rybníky
reklama
Tragikomédia pravice

Pivné rečiTragikomédia pravice

Súdny človek nemusí študovať politológiu, aby si vopred nevedel zrátať dve a dve. V máji pred rokom som v blogu na tomto mieste pod názvom Čentéš, len sa neteš, prorokoval, že sa tak skoro...

reklama

Učíme sa po  anglicky: Ako šermiari v kaviarni vymysleli poviedku

Čo to na nich je?Učíme sa po anglicky: Ako šermiari v kaviarni vymysleli poviedku

Pán profesor sa po živote v desiatkach rôznych krajín sveta usadil práve u nás. Všetci sa ho pýtajú, prečo práve tu? Každý týždeň vám v rodnom jazyku odpovie: je to vo vás.

Šoková terapia: Každý opilec je tvrdý rocker

Šoková terapiaŠoková terapia: Každý opilec je tvrdý rocker

O tom, ako ľudia strácajú nad sebou kontrolu po aplikácií omamných látok, by sa dali napísať eseje. Mne v zásade neprekáža, keď si ľudia v mojej spoločnosti lupnú a sú poprípade sťatí...

Za dverami: Lyžiarka z drevenej dediny

Za dveramiZa dverami: Lyžiarka z drevenej dediny

Nedávno, keď som brázdila zjazdovky v najlepšom slovenskom stredisku, s úsmevom som si zaspomínala na môj prvý lyžiarsky. Mala som čerstvých pätnásť a nikdy predtým som na lyžiach nestála.

reklama

Pozor! Gorila vycerila zuby

Pivné rečiPozor! Gorila vycerila zuby

Kto má na Slovensku peniaze, ten má aj moc. A s ňou súvisí aj manipulácia so súdmi, prokuratúrou a inými štátnymi zložkami, ktoré by mali slúžiť každému občanovi rovnako, bez rozdielu.

Učíme sa po anglicky: Môj sused, ktorý býva pod stromom

Čo to na nich je?Učíme sa po anglicky: Môj sused, ktorý býva pod stromom

Pán profesor sa po živote v desiatkach rôznych krajín sveta usadil práve u nás. Všetci sa ho pýtajú, prečo práve tu. Každý týždeň vám v rodnom jazyku odpovie: Je to vo vás.

Pán Boh zaplať za gorilu

Som zažilPán Boh zaplať za gorilu

Sedel som vo vlaku do Budapešti v Bratislave na hlavnej stanici. Konečne. Hodina čakania na meškajúci medzinárodný rýchlik mi príliš neprospela. Všade zima. Chvíľu som sa chcel zohriať...

Exstarosta Ryška osočuje bývalých kolegov vo vlastných novinách

Prvý dojemExstarosta Ryška osočuje bývalých kolegov vo vlastných novinách

Slušnosť do veľkej ani komunálnej politiky dávno nepatrí. Človek len krúti hlavou nad tým, čo politici pred jeho očami predvádzajú.

Blog Šoková terapia: Jedna, druhá a čistejšia strana

Šoková terapiaBlog Šoková terapia: Jedna, druhá a čistejšia strana

Muži sú z Marsu a ženy z Venuše. Hovorí sa o tom už celé roky a aj ja tomu začínam presne takto rozumieť. Sme si tak podobní a predsa sme takí rozdielni.

Múdrosci dzetka Krúpika: Gorila lebo škrečky

Dzetko KrúpikMúdrosci dzetka Krúpika: Gorila lebo škrečky

Kerí ma poznáte, víte, že ráda poučujem. To mám z teho, že som póvodne vyštuduvaný učitel. Naščascí som jako pedagóg funguval len jeden rok, tak som moc škody nenarobil.

Hrdinovia Gorily

Pivné rečiHrdinovia Gorily

Každá éra má svojich hrdinov, ktorí sa preslávili, alebo na nich spomíname s opovrhnutím. Ako sa ukázalo, v našich končinách majú hrdinovia životnosť v priemere dve desaťročia.

Učíme sa po anglicky: Pod morom je naozaj zem!

Čo to na nich je?Učíme sa po anglicky: Pod morom je naozaj zem!

Pán profesor sa po živote v desiatkach rôznych krajín sveta usadil práve u nás. Všetci sa ho pýtajú, prečo práve tu? Každý týždeň vám v rodnom jazyku odpovie: Je to vo vás.

Pozor, zdražia banány!

Pivné rečiPozor, zdražia banány!

Najskôr som si myslel, že téma Gorila rozvíri pokojné predvolebné vody na Slovensku tak maximálne na mesiac. Ako sa však ukázalo, bude vďačnou témou zrejme ešte aj po 10. marci.

Múdrosci dzetka Krúpika: Plechové strašidlo Leonardo

Dzetko KrúpikMúdrosci dzetka Krúpika: Plechové strašidlo Leonardo

Nebyt mna, vedzeli by ste, vážení spoluopčani, néčo o strašisle klúčár Jakub, Frico z Ompitála, vodník Albert z Kildajchu, krvavý Franek od malženickéj fortne a dalších? Hrubé...

Blog Šoková terapia: Cenovka ako dôkaz

Šoková terapiaBlog Šoková terapia: Cenovka ako dôkaz

Keď som bola mladšia a štíhlejšia uprednostňovala som športovú módu. Mladá pipka v značkovej súprave s malým zadkom. S pribúdajúcim vekom a kilami som prešla na elegantnejší...

« | 1 .. 17 18 19 20 21 22 23 24 25 .. 45 | »

reklama

TRNAVSKÝ HLAS je registrovaná ochranná známka Právne informácie | Ochrana osobných údajov | Etický kódex | Reklama | RSS | Kontakty | Nastavenie cookies | Cookies politika
Copyright © 2010-2024. Všetky práva vyhradené
Tento web beží na serveroch webhouse.sk
Mazda balík výhod
reklama
cale clinic
reklama