Denné menuDenné menu na piatok: Kuracia pečienka, prsia na poľovníckej omáčke, vyprážaný syr
Kam na denné menu? Skúste reštauráciu Ofsajd na pešej zóne v Trnave. Varia výborne!
reklama
Denné menuDenné menu na štvrtok: Kung pao, rezeň s pyré, krkovička s kapustou a knedľou
Kam na denné menu? Do reštaurácie Ofsajd na pešej zóne v Trnave.
Denné menuDenné menu na stredu: Francúzske zemiaky, plnené kuracie prsia, údené koleno
Dobroty z rôznych druhov kuchýň ponúka na denné menu reštaurácia Ofsajd v Trnave.
Denné menuDenné menu na utorok: Ryžový nákyp, marinované kuracie prsia, bravčový perkelt
V utorok majú v reštaurácii Ofsajd tzv. Happy day, čo znamená, že ku každému dennému menu ponúkajú aj sladkú pozornosť.
reklama
Denné menuDenné menu na pondelok: Zapekané cestoviny, kuracie prsia so špenátom, maďarský guláš
Rozmýšľate, kam v pondelok na denné menu? V reštaurácii Ofsajd si je z čoho vyberať.
Denné menuDenné menu na piatok: Pečené stehná, plnené kuracie prsia, vyprážaný karfiol
V piatok stavili v trnavskej reštaurácii Ofsajd na denné menu zostavené z tradičnej domácej kuchyne.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Šalát a kuracie, závit plný syrom a šunkou, pečený chrbát
Kam na denné menu? V trnavskej reštaurácii Ofsajd si prídete na svoje.
Denné menuDenné menu na stredu: Orechové rezance, prsia na smotane, rezeň so šalátom
V stredu vládnu dennému menu v reštaurácii Ofsajd dobroty z domácej kuchyne.
Denné menuDenné menu na utorok: Rizoto Milanese, plnené kuracie prsia, segedínsky guláš
V reštaurácii Ofsajd majú v utorok tzv. Happy day, čo znamená, že ku každému dennému menu podávajú aj sladkú pozornosť.
Denné menuDenné menu na pondelok: Boloňské cestoviny, kuracie z grilu, chilli con carne
Pracovný týždeň začína, príďte si dať denné menu do reštaurácie Ofsajd v Trnave.
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Panenka na zázvore poteší nielen chlapov
Kus mäsa, tak akurát pikantný, k tomu farebná grilovaná zelenina a orosené pivečko. Čo viac si možno želať?
Denné menuDenné menu na piatok: Bravčové po maďarsky, plnené kuracie, vyprážaná parenica
Aj v piatok majú v reštaurácii Ofsajd denné menu zostavené zo štyroch druhov jedál postavených na tradičnej chutnej kuchyni.
Denné menuDenné menu na stredu: Rizoto, cordon bleu, pizza, soté v placke
V reštaurácii Ofsajd ponúkajú aj v stredu chutné denné menu.
Denné menuDenné menu na utorok: Cestoviny po taliansky, černohorský rezeň, krkovička s knedľou a kapustou
V reštaurácii Ofsajd majú v utorok tzv. Happy day, čo znamená, že ku každému dennému menu podávajú aj sladkú pozornosť.
Denné menuDenné menu na pondelok: Šalát s kuracím, prsia s hermelínom, karé po poľovnícky
Začína sa skrátený pracovný týždeň, v reštaurácii Ofsajd ho vítajú chutným denným menu, v rámci ktorého si môžete vybrať zo štyroch druhov jedál.
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás
Nájdete na trnavskyhlas.sk