Denné menuDenné menu na piatok: Bravčové plátky po maďarsky, plnená kuracia kapsička, hermelín s kroketami
Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.
reklama
Denné menuDenné menu na piatok: kuracie stehná, medajlónky na zelenine, karfiol so zemiakmi, marinovaný losos
Reštaurácia Ofsajd prináša pre svojich návštevníkov novinku v rámci denného menu. K tradičnému výberu zo štyroch jedál ponúka aj slávnostné menu v podobe špeciálneho piateho jedla.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Talianske cestoviny, kurací závitok, pastiersky chrbát, marinovaný losos
Reštaurácia Ofsajd prináša pre svojich návštevníkov novinku v rámci denného menu. K tradičnému výberu zo štyroch jedál ponúka vždy v utorok, štvrtok a piatok aj slávnostné menu...
Denné menuDenné menu na stredu: Hubové rizoto, černohorský rezeň, soté na šampiňónoch
V reštaurácii Ofsajd ponúka v stredu tri druhy jedla s polievkou a jedno bez nej, ale za to s dezertom v podobe talianskeho tiramisu.
reklama
Denné menuNové denné menu v Ofsajde: Popri tradičnej ponuke majú aj špeciálnu ponuku
Reštaurácia Ofsajd prináša pre svojich návštevníkov novinku v rámci denného menu. K tradičnému výberu zo štyroch jedál ponúka aj slávnostné menu v podobe špeciálneho piateho jedla.
Denné menuDenné menu na pondelok: Boloňské penne, plnené kuracie prsia, krkovička so zemiakmi
Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Slivkový koláč so škoricovou posýpkou
Pozývame vás na slivkové hody, na ktorých nesmie chýbať tento skvelý šťavnatý koláčik. Recept je od Trnavčanky Martiny.
Denné menuReštaurácia Ofsajd tento týždeň zostane zatvorená, denné menu ponúkne až 18. augusta
Reštaurácia Ofsajd bude od pondelka 11. augusta 2014 do piatka 15. augusta 2014 pre čerpanie dovoleniek zatvorená.
Denné menuDenné menu na piatok: Chilly con carne, kuracie po poľovnícky, vyprážané tri druhy syra
Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.
Denné menuDenné menu na pondelok: Talianske cestoviny, kurací steak na dubákovej omáčke, španielky vtáčik
Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.
Denné menuDenné menu na štvrtok: Rizoto s kuracím, kurací cordon blue, bravčový paprikáš
Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.
Denné menuDenné menu na stredu: Zemiakové gulôčky, kuracie plnené enciánom, fašírky so syrom
Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.
Denné menuDenné menu na utorok: Slíže s tvarohom a makom, kurací špíz, zabíjačková dobrota
Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.
Denné menuDenné menu na pondelok: Zapekané gnocchi, kuracie s hermelínom, krkovička po burgunsky
Trnavská reštaurácia Ofsajd je známa tradičnou domácou kuchyňou, v takom duchu ponúkajú aj jedlá v rámci denného menu.
ReceptyRECEPT NA VÍKEND: Pečené stehienka na jablkách a pive
Jednoduchý, zato efektný recept nie len pre správnych chlapov. Výhodou je, že pivo, ktoré nespotrebujete, môžete vypiť. Pre istotu kúpte celú prepravku. :)
reklama
Najnovšie v tejto sekcii
Zaujalo Vás
Nájdete na trnavskyhlas.sk